Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζαρία

Chromosome X

Τραπεζαρία Τραπέζι φαγητού σχεδιασμένο για να φιλοξενεί οκτώ άτομα, τα οποία αλληλεπιδρούν σε διάταξη βέλους. Η κορυφή είναι ένα αφηρημένο X, κατασκευασμένο από δύο διαφορετικά κομμάτια που τονίζονται από μια βαθιά γραμμή, ενώ το ίδιο αφηρημένο X αντανακλάται στο πάτωμα με τη δομή της βάσης. Η λευκή δομή αποτελείται από τρία διαφορετικά κομμάτια για εύκολη συναρμολόγηση και μεταφορά. Επιπλέον, η αντίθεση του καπλαμά τικ και του λευκού για τη βάση επιλέχθηκε για να ελαφρύνει το κάτω μέρος δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην ακανόνιστα διαμορφωμένη κορυφή, παρέχοντας έτσι μια υπόδειξη για διαφορετική αλληλεπίδραση των χρηστών.

Όνομα έργου : Chromosome X, Όνομα σχεδιαστών : Helen Brasinika, Όνομα πελάτη : BllendDesignOffice.

Chromosome X Τραπεζαρία

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.