Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Καφέ

Aix Arome Cafe

Το Καφέ Το Café είναι όπου οι επισκέπτες αισθάνονται τη συνύπαρξη με τους ωκεανούς. Τεράστια δομή σε σχήμα αυγού τοποθετημένη στο μέσο του χώρου λειτουργεί ταυτόχρονα ως ταμείο και παροχή καφέ. Η εικονική εμφάνιση του θαλάμου είναι εμπνευσμένη από σκούρα και θαμπά φασόλια καφέ. Δύο μεγάλα ανοίγματα στο πάνω μέρος και των δύο πλευρών του «big bean» χρησιμεύουν ως καλή πηγή αερισμού και φυσικού φωτός. Το Café παρείχε μεγάλο τραπέζι, όπως χταπόδια και φυσαλίδες συνολικά. Οι φαινομενικά κρεμασμένοι πολυέλαιοι μοιάζουν με την άποψη των ψαριών στην επιφάνεια του νερού, οι λαμπεροί κυματισμοί απορροφούν το άνετο φως του ήλιου από τον απλό λευκό ουρανό.

Όνομα έργου : Aix Arome Cafe, Όνομα σχεδιαστών : Ajax Law, Όνομα πελάτη : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Το Καφέ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.