Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τεμαχιστής Χαρτιού

HandiShred

Τεμαχιστής Χαρτιού Το HandiShred είναι ένας φορητός χειροκίνητος τεμαχιστής χαρτιού που δεν απαιτεί εξωτερική πηγή τροφοδοσίας. Είναι σχεδιασμένο μικρό και τακτοποιημένο, ώστε να μπορείτε να το βάλετε στο γραφείο σας, μέσα σε ένα συρτάρι ή χαρτοφύλακα που μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση και να τεμαχίζει το σημαντικό σας έγγραφο ανά πάσα στιγμή οπουδήποτε. Αυτός ο εύχρηστος τεμαχιστής λειτουργεί τέλεια για να τεμαχίσει τυχόν έγγραφα ή αποδείξεις για να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά, εμπιστευτικά και τυχόν προσωπικά στοιχεία διατηρούνται ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Όνομα έργου : HandiShred, Όνομα σχεδιαστών : Yen Lau, Όνομα πελάτη : Inform Designs Ltd..

HandiShred Τεμαχιστής Χαρτιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.