Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μέλι

Ecological Journey Gift Box

Το Μέλι Ο σχεδιασμός του κουτιού δώρου μελιού εμπνέεται από το "οικολογικό ταξίδι" της Shennongjia με άφθονα άγρια φυτά και καλό φυσικό οικολογικό περιβάλλον. Η προστασία του τοπικού οικολογικού περιβάλλοντος είναι το δημιουργικό θέμα του σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός υιοθετεί την παραδοσιακή κινεζική τέχνη κοπής χαρτιού και την τέχνη μαριονέτα σκιών για να δείξει την τοπική φυσική οικολογία και πέντε σπάνια και απειλούμενα ζώα πρώτης κατηγορίας που προστατεύονται. Τραχύ γρασίδι και χαρτί ξύλου χρησιμοποιείται στο υλικό συσκευασίας, το οποίο αντιπροσωπεύει την έννοια της φύσης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Το εξωτερικό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξαιρετικό κουτί αποθήκευσης για επαναχρησιμοποίηση.

Όνομα έργου : Ecological Journey Gift Box, Όνομα σχεδιαστών : Pufine Creative, Όνομα πελάτη : Wuhan Little Bee Food Co., Ltd..

Ecological Journey Gift Box Το Μέλι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.